Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii naţionalei României îşi doresc o victorie cu Muntenegru, pentru a termina acest an neînvinşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am reuşit să marchez. Fizic sunt bine, am avut o problemă, dar mă simt bine. Îmi doresc să câştigăm în Muntenegru. A fost o grupă destul de echilibrată, dacă am fi câştigat primul meci cu Munetengru eram pe primul loc. Serbia este o forţă, având în vedere jucătorii lor, sperăm să se împiedice, deşi e greu. Fără spectatori a fost trist, a fost şi frig, sper ca suporterii să vină în Muntenegru, să-i facem fericiţi acolo. Sperăm să terminăm anul neînvinşi. Ianis e un băiat timid, mă bucur că a debutat şi îi doresc mult succes", a declarat Stanciu.

Stanciu a precizat că nu îşi doreşte să plece de la Sparta Praga, deşi are mai multe oferte. "Momentan sunt bine la Sparta, sunt al doilea căpitan, mă simt apreciat şi nu aş vrea să plec, chiar mă simt apreciat şi iubit de fani, mi-ar părea rău să plec acum. Îmi doresc mult să câştig un trofeu acolo, pentru că ei m-au ajutat foarte mult. S-au purtat frumos cu mine şi simt nevoia să-i răsplătesc".

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, în grupa a patra a Diviziei C a Ligii Naţiunilor.

Golurile au fost marcate de Puşcaş ‘7, Keşeru ’47 şi Stanciu ’65.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.