Stadionul echipei Ajax Amsterdam va purta numele fostului internaţional olandez Johan Cruyff, decedat în martie 2016, a anunţat, marţi, L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amsterdam ArenA, cu o capacitate de 51.000 de locuri, se va numi Johan-Cruyff ArenA, în memoria fostului fotbalist care marţi ar fi împlinit 70 de ani.

În urmă cu o lună, clubul FC Barcelona a anunţat că stadionul pe care joacă echipa a doua va purta numele fostului internaţional olandez.

Johan Cruyff a jucat în cariera sa la echipele Ajax Amsterdam, FC Barcelona, Los Angeles Aztecs, Washington Diplomats, Levante şi Feyenoord Rotterdam.

Ca jucător, Cruyff a câştigat cu Ajax Amsterdam opt titluri de campion al Olandei, cinci Cupe ale Olandei, trei Cupe ale Campionilor Europeni, o Supercupă a Europei şi o Cupă Intercontinentală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.