Participanţii la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon trebuie să fie cazaţi în hotelurile oficiale, măsură care face parte din cele necesare în perioada pandemiei de coronavirus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În conformitate cu instrucţiunile guvernului britanic şi ale autorităţilor din sănătate, punem în aplicare o serie de măsuri în scopul organizării unui eveniment în siguranţă. Astfel, în baza preconizărilor actuale, vor exista hoteluri oficiale pentru toţi sportivii, stafurile lor şi grupurile de persoane implicate, cum sunt arbitrii. Va fi o condiţie obligatorie pentru a participa la turneu în acest an”, au precizat organizatorii turneului, într-un comunicat.

Turneul de la Wimbledon va începe la 28 iunie, la o săptămână după ridicarea prevăzută de guvernul britanic a măsurilor de distanţare socială. O decizie cu privire la prezenţa spectatorilor va fi luată în funcţie de poziţia guvernului în acel moment.

Deţinătoarea trofeului la Wimbledon, la feminin, este Simona Halep. Românca a câştigat turneul în 2019. În 2020, competiţia nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.