Echipa portugheză Sporting Lisabona a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Porto, într-un meci din etapa a 14-a a campionatului Portugaliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sporting a deschis scorul în minutul 11 al partidei, prin suedezul Viktor Gyokeres. Acelaşi Gyokeres a mai înscris odată, în minutul 45+1, dar golul a fost anulat de VAR. Imediat după pauză, căpitanul lui FC Porto, veteranul Pepe, a primit cartonaş roşu şi oaspeţii au rămas în zece. Pedro Goncalves a majorat diferenţa în minutul 60, iar Sporting a mai avut un gol anulat de VAR, în minutul 90+5, la Paulinho.

Gazdele au câştigat cu 2-0 şi au devenit lideri în Liga Portugal, cu 34 de puncte.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pe locul secund se află Benfica Lisabona, cu 33 de puncte, iar FC Porto este pe locul 3, cu 31 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.