Formaţia Sporting Braga a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Uniao Madeira, în ultimul meci al etapei a XXVII-a a campionatului Portugaliei, şi şi-a consolidat locul patru în clasament, în care pe podium sunt Benfica, Sporting Lisabona şi FC Porto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Josue '36 şi Stojiljkovici '50.

În etapa a XXVII-a s-au mai înregistrat în ultimele trei zile următoarele rezultate: Rio Ave - Maritimo 1-0, Sporting Lisabona - Arouca 5-1, Vitoria Setubal - FC Porto 0-1, Academica Coimbra - Estoril 0-3, Boavista - Benfica Lisabona 0-1, Nacional Madeira - Vitoria Guimaraes 3-2, Tondela - Belenenses 2-2, Pacos Ferreira - Moreirense 0-0.

În clasament conduce Benfica Lisabona, cu 67 de puncte, fiind urmată de Sporting Lisabona, cu 65 de puncte, şi FC Porto, cu 61 de puncte. Sporting Braga ocupă locul patru, cu 50 de puncte, iar pe poziţia a cincea se află Arouca - 41 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.