Clubul Sparta Praga a anunţat, joi, un acord cu FCSB pentru transferul portarului Florin Niţă la formaţia din capitala Cehiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conducerea clubului a finalizat cu succes, în noaptea de miercuri spre joi, discuţiile privind soisrea lui Florin Niţă", se arartă pe site-ul Spartei Praga.

În acelaşi timp, Sparta a anunţat despărţirea de portarul internaţional slvac Martin Dubravka, împrumutat până la finalul sezonului la Newcastle United. Clubul engelz are posibilitatea unui transfer definitiv al jucătorului, în vară.

În vârstă de 29 de ani, Dubravka a venit la Praga vara trecută, după ce jucase ultima dată la Slovan Liberec şi anterior la Esbjerg şi Zilina.

În vârstă de 30 de ani, Niţă a evoluat la Concordia Chiajna, înainte de a se transfera la FCSB, la începutul anului 2013. Potrivit finanţatoului FCSB, Gigi Becali, Sparta Praga va achita pentru Niţă două milioane de euro şi un bonus de 500.000 de euro dacă se califică în Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.