O spargere a avut loc, duminică noapte, la locuinţa din apropiere de Valencia a fotbalistului echipei Levante, Shkodran Mustafi, în timp ce jucătorul era acasă, informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul jucător al formaţiei Arsenal dormea într-o încăpere de la etajul clădirii din Betera, localitate situată la 12 kilometri de Valencia, în momentul în care trei bărbaţi au pătruns în casă şi au furat bunuri în valoare de aproape un milion de euro. Cei trei au intrat printr-un balcon în care au ajuns de pe un teren de golf alăturat.

Se estimează că hoţii au stat în casă 30 de minute. Ei au luat bani, bijuterii, ceasuri şi genţi, după care, în momentul în care fotbalistul a fost alertat cu privire la prezenţa lor, au fugit.

Mustafi postează frecvent în social media fotografii cu el în casă sau în curte şi Superdeporte notează că este posibil ca imaginile respective să îi fi ajutat pe hoţi să plănuiască spargerea.

Fotbalistul a depus plângere la poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.