Clubul Hermannstadt a anunţat, vineri, că noul antrenor al echipei este spaniolul Ruben Albes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Noul antrenor principal al echipei noastre este Ruben Albes, un tânăr tehnician spaniol, care în trecut a mai antrenat echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B , Celta Vigo B, şi UCAM Murcia în Spania. Vorbeşte fluent limba engleză, franceză, portugheză şi ne-a promis astăzi că va învăţa să dialogheze în limba română într-o lună de zile. Ruben este fan al celebrului Marcelo Bielsa, dar spune că are propriul stil de a creşte potenţialul jucătorilor în echipa pe care o antrenează”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Sibiu.

Ruben Albes îi va avea în staff pe conaţionalii săi Iván Cabezudo, 32 de ani, antrenor secund alături de care a lucrat şi la Valladolid, şi pe Toni Madrigal, preparator fizic, care a activat în aceeaşi postură la CF Ontinyent , Novelda, Eldense, Real Valladolid şi RC Celta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.