Recrutat iniţial cu un contract valabil din vara anului 2024, tânărul internaţional spaniol Bryan Zaragoza (22 de ani), de la Granada, se alătură în cele din urmă echipei Bayern Munchen cu cinci luni mai devreme, a anunţat joi clubul bavarez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bryan Zaragoza a ajuns la începutul lunii decembrie la un acord pentru un contract pe cinci sezoane cu Bayern Munchen, cu începere de la 1 iulie 2024, şi urma să încheie sezonul cu Granada, care ocupă în prezent locul 19 în clasament şi luptă pentru menţinerea în prima ligă spaniolă. Bayern a devansat însă sosirea lui Zaragoza pentru această iarnă, pentru a compensa absenţele internaţionalului francez Kingsley Coman (accidentat la ligamentele genunchiului stâng) şi internaţionalului german Serge Gnabry (în recuperare după o accidentare).

Bayern a reuşit să obţină împrumutul lui Zaragoza de la Granada până în vară, când va intra în vigoare contractul pe cinci sezoane.

Transferul este estimat la 17 milioane de euro, cu patru milioane mai mult decât se preconiza iniţial.

Bryan Zaragoza ar putea debuta la Bayern sâmbătă, când bavarezii vor întâlni Borussia Monchengladbach în etapa a 20-a din Bundesliga.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.