Un judecător spaniol i-a interzis fostului preşedinte al Federaţiei Spaniole de fotbal, Luis Rubiales, să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de Jenni Hermoso, a anunţat vineri BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii au cerut ordinul de restricţie, deoarece la instanţa naţională din Madrid a fost depusă şi examinată o plângere penală de agresiune sexuală şi constrângere. Luis Rubiales a negat că a agresat-o sexual pe jucătoarea de fotbal Jenni Hermoso, sărutând-o pe buze după victoria Spaniei la Cupa Mondială feminină. Avocatul lui Jenni Hermoso a fost categoric asfirmând că a fost un „sărut fără consens”.

Judecătorul de instrucţie Francisco de Jorge i-a impus lui Rubiales o restricţie, acesta având voie să se apropie de Jenni Hermoso la maxim 200 de metri şi a adăugat că inculpatul nu are voie să o contacteze pe Hermoso în timpul investigaţiei.

Luis Rubiales a demisionat din funcţia de şef al Federaţiei Spaniole de fotbal (RFEF) la începutul acestei săptămâni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.