Soţul fostei jucătoare de tenis Arantxei Sánchez Vicario, Josep Santacana, a intentat divorţul şi a cerut custodia celor doi copii. El a plecat din casa de la Miami, luând toate bunurile fostei sportive, inclusiv trofeele câştigate de-a lungul carierei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Josep Santacana a cerut custodia totală a celor doi copii, Arantxa şi Leo, de 9 şi 7 ani, invocând faptul că fosta sportivă nu are capacitatea mentală pentru a se ocupa de aceştia.

Potrivit Marca, el s-a mutat cu noua sa parteneră, cu care are o relaţie de câteva luni.

Arantxa Sanchez Vicario şi Josep Santacana formau un cuplu de 11 ani şi locuiau la Miami.

După ce a început relaţia cu Santacana, Aranxta a întrerupt orice legătură cu familia ei, aceasta apreciind că bărbatul vrea doar banii fostei sportive.

Sanchez Vicario şi-a trecut toată averea pe numele lui Santacana, iar acum trăieşte din salariul de director sportiv la centrul Metropolitan School şi din colaborări cu diverse televiziuni pentru a comenta meciuri de tenis.

Arantxa Sanchez Vicario datorează fiscului spaniol 1.7 milioane de euro şi are o datorie de 7,5 milioane de euro la o bancă, în urma unui împrumut făcut pentru a plăti alte datorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.