Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, şi Irina Begu, numărul 42 în lume, au acceptat să participe la prima ediţie a Ţiriac Foundation Trophy presented by Kaufland, turneu de categorie WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cîrstea şi Begu vor primi wild-card-uri din partea organizatorilor, iar poziţia lor din topul mondial şe pune în postura de favorită nr. 1 şi favorită nr. 2 la turneul de la Bucureşti.

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13.00, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, la acest eveniment urmând să participe şi Ion Ţiriac, promotorul turneului.

"Ţiriac Foundation Trophy prezentat de Kaufland" oferă premii totale în valoare de 115.000 USD şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană, costurile totale de organizare ridicându-se la peste 165.000 USD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.