Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Românca a avut puţine probleme cu numărul 1 canadian. Un singur break cedat de Cîrstea, în primul set, când a fost egalată după ce a condus cu 2-0, cu break în ghemul secund. Au urmat şapte ghemuri câştigate la rând de sportiva română, care s-a impus după 53 de minute de joc (27 de minute setul I).

În cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă se vor întrece Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, şi Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Echipa învingătoare din această întâlnire va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.