Mijlocaşul central Soni Mustivar, fost la FC Petrolul, a semnat, miercuri, un contract cu FC Hermannstadt, anunţă site-ul oficial al grupării sibiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul din Haiti are 30 de ani, poate evolua şi ca mijlocaş defensiv sau mijlocaş dreapta şi a strâns până acum 19 selecţii în naţionala ţării sale pentru care a înscris de două ori.

La nivel de echipe de club, Soni Mustivar are în CV echipe importante din România, Franţa, Azerbaidjan şi SUA, cum sunt Bastia, Orleans, Petrolul Ploieşti, cu care a câştigat Cupa României în sezonul 2012-2013, Sporting Kansas City (MLS) şi Neftchi Baku, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.