Solicitarea Red Bull Racing cu privire la penalizarea de 10 secunde primită de Lewis Hamilton (Mercedes) pentru accidentul provocat la GP-ul Marii Britanii, considerată prea blândă de echipa austriacă, a fost respinsă de comisarii FIA, joi, în lipsă de noi elemente convingătoare, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Red Bull ceruse reanalizarea accidentului de la Silverstone în care au fost implicaţi Lewis Hamilton şi Max Verstappen, în speranţa că britanicul va primi o penalizare mai mare.

La Marele Premiu al Marii Britanii, Lewis Hamilton a provocat un accident în urma căruia rivalul său la titlul mondial, Max Verstappen (Red Bull), a fost nevoit să abandoneze.

Verstappen a fost transportat la spital după accidentul suferit în primul tur al Marelui Premiu al Marii Britanii.

Maşina pilotului de 23 de ani a fost atinsă de Mercedes-ul lui Lewis Hamilton la intrarea în virajul de mare viteză Copse şi a fost proiectată în barierele de protecţie. Potrivit şefului Red Bull, Christian Horner, Verstappen a suferit un "impact de 51G" cu barierele formate din cauciucuri.

Cursa a fost oprită cu steagul roşu, iar mai târziu lui Hamilton i s-a acordat o penalizare de 10 secunde de către comisarii FIA pentru rolul său în accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.