Santiago Solari a declarat, marţi, în prima conferinţă de presă suţinută după ce a devenit antrenor principal al echipei Real Madrid, că formaţia sa, aflată într-o criză de rezultate, trebuie să dea dovadă de caracter la Melilla, în meciul din Cupa Spaniei, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat cu privire la ideea cu care a venit la prima echipă a Madridului, argentinianul a răspuns: "Ideea este să mergem la Melilla şi să jucăm cu două testicole".

Solari va debuta pe banca Realului în nordul Africii, în enclava spaniolă Melilla. Partida cu echipa din liga a treia va fi miercuri, de la ora 20.30, în faza 16-imilor e finală ale Cupei Spaniei.

Real Madrid a fost învinsă, duminică, de FC Barcelona, scor 5-1, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Spaniei, înfrângere ce i-a fost fatală antrenorului Julen Lopetegui. Campioana Europei este abia pe locul 9 în LaLiga, după unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din istorie.

Lopetegui a fost înlocuit înlocuit provizoriu de Santiago Solari, antrenorul echipei secunde a madrilenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.