Foştii internaţionali englezi Sol Campbell şi Stan Collymore au declarat că li s-au oferit bani pentru a critica organizarea Cupei Mondiale din 2022 de către Qatar şi candidatura acestei ţări din Golf, informează thetimes.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, celor doi li s-au oferit bani ca să participe la o conferinţă la Londra şi organizatorii le-au spus că va fi un eveniment la care vor fi criticate candidatura Qatarului şi găzduirea de către această ţară a CM din 2022.

Potrivit L’Equipe, care citează The Times, la originea propunerii făcute celor doi foşti jucători s-ar afla un fost opozant al regimului din Qatar. Cei doi au refuzat oferta primită.

Sol Campbell antrenează în prezent echipa engleză de liga a patra Macclesfield Toen, iar Collymore este consultant radio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.