FIFA şi UEFA au anunţat în scris federaţiile naţionale că la meciurile din septembrie reprezentativelor, oficiale sau amicale, nu vor putea asista suporteri ai echipelor oaspete, din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus în Europa, informează skysports.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FIFA şi UEFA au monitorizat îndeaproape evoluţia pandemiei în Europa înaintea meciurilor din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022, care vor avea loc în septembrie. Din cauza creşterii numărului de cazuri de covid-19 şi a faptului că în septembrie vor fi multe meciuri internaţionale, s-a convenit punerea în aplicare a aceeaşi abordări ca aceea decisă de Comitetul Executiv al UEFA la 14 iunie 2021 pentru meciurile din zona UEFA contând pentru preliminariile FIFA World Cup 2022. Şi meciurile amicale din septembrie se vor disputa fără suporterii oaspeţilor, siguranţa tuturor celor implicaţi fiind o prioritate în aceste vremuri”,se arată într-o scrisoare adresată federaţiilor.

Potrivit Sky Sports, decizia ar urma să fie reevaluată de foruri înaintea partidelor din octombrie şi noiembrie.

În septembrie, reprezentativa României va juca în preliminariile CM cu Islanda, în deplasare (2 septembrie), cu Liechtenstein, acasă (5 septembrie), şi cu Macedonia de Nord, în deplasare (8 septembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.