George Sîngeorzan are 38 de ani şi s-a stabilit în SUA în urmă cu 16 ani. Este pasionat de fotbal şi se gândea de mult timp să facă o şcoală pentru copii. Nu a reuşit, dar în vară a preluat echipa Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Formaţia sa joacă, joi, în 16-imile Cupei României cu Astra Giurgiu, echipa campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Micuţa echipă de lângă Timişoara evoluează în Liga a treia, unde, spune George Sîngeorzan, are rezultate foarte bune.

“Suntem pe locul 11, am început greu din cauza unor accidentări, echipa nu a fost omogenă, dar rezultatele sunt bune”, a declarat Sîngeorzan pentru News.ro.

Sîngeorzan voia mai întâi să investească la CFR Timişoara, dar acolo problema era baza. “Este foarte greu, dar vreau să fac pe termen lung, intenţia nu era să mă afirm, ci să investesc în centru de copii pe termen lung. Cea mai bună variantă era la CFR Timişoara, dar problema era baza. Am intrat în asta din vară, am fost plăcut impresionat de echipa asta. Nu a fost uşor, dar am reuşit să facem ceva”, susţine omul de afaceri.

Pentru George Sîngeorzan, importante sunt problemele jucătorilor săi: “Băieţii sunt foarte pregătiţi, am stat cu ei, le-am ascultat necazurile, am încercat să stau de vorbă, să ascult tot, asta e foarte important. Plătesc tot, am plătit datoriile la fisc, poate la salarii or fi două zile întârziere, adică dacă trebuia să-l iei în 25, îl iei în 27 cel târziu”.

Cea mai mare performanţă a echipei este victoria şi eliminarea echipei UTA Arad, din Cupa României.

“Jucăm acum pe stadionul Dan Păltinişanu, jucăm cu echipa campioană, sper să facem o mare surpriză”, a afirmat el. Întrebat dacă se consideră un fel de Gigi Becali la Becicherecu Mic, Sângeorzan a răspuns: “Oricum mi se spune Gigi, sunt un fel de Gigi de Banat”.

George Sîngeorzan (patron Nuova Mama Mia Becicherecu Mic)
George Sîngeorzan (patron Nuova Mama Mia Becicherecu Mic)

Sîngeorzan are doi jucători din SUA sub contract şi are acorduri de colaborare cu mai multe echipe campioane din anii trecuţi ale ligii americane de fotbal (MLS). “Am doi fotbalişti din SUA, dar am mai multi băieţi buni, Ciprian Sturz, Andrei Dimiter, Ponce Junior, Jairo Aquino”.

Legitimat din vară la Nuova Mama Mia, Sîngerozan a decis să joace şi cu Astra, în 16-imile Cupei României. “Avem un lot de 22 de jucători – s-ar putea sa joc şi eu – cel mai bun joc al meu este cel de cap, dau goluri de generic. Ultimele 15 minute poate joc şi eu”.

Meciul Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu are loc, joi, de la ora 16.00, fiind arbitrat de Florin Mazilu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.