Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, va evolua joi în sferturile de finală ale turneului Madrid Open, în compania sportivei cehe Karolina Pliskova, numărul 6 mondial, meciul fiind programat pe terenul Manolo Santana, în jurul orei 15.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confruntarea dintre Halep şi Pliskova va fi a doua a zilei pe terenul Manolo Santana, după meciul Caroline Garcia (Franţa, locul 7 WTA) – Carla Suarez Navarro (Spania, 25 WTA), programat la ora 13.00.

Karolina Pliskova va fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, competiţie la care în turul trei românca a întâlnit-o pe sora Karolinei, Kristyna Pliskova.

Simona Halep are un bilanţ de nouă victorii în zece întâlniri în faţa surorilor Karolina şi Kristyna Pliskova, aproape toate în două seturi. Cu Karolina, Halep s-a întâlnit până în prezent de şapte ori, scorul general fiind 6-1 pentru româncă. Ultima dată, cele două au jucat una împotriva celeilalte în sferturi la ediţia din acest an a Australian Open, scor 6-3, 6-2 pentru Halep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.