Jucătoarele de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, şi Monica Niculescu, locul 39 WTA, au fost nominalizate, luni, de WTA pentru titlul de lovitura anului, informează site-ul wtatennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep are două nominalizări, una în grupa A şi cealaltă în grupa B, în timp ce Niculescu a fost nominalizată în grupa A.

În grupa A, Simona Halep a fost nominalizată cu o lovitură reuşită în partida din optimile de finală cu Timea Bacszinsky de la Madrid Open, turneu pe care l-a şi câştigat. Monica Niculescu a fost nominalizată cu o lovitură realizată în meciul din turul doi cu Petra Kvitova de la Stuttgart.

În grupa B, Halep a fost nominalizată cu o lovitură reuşită în partida din turul doi cu Daria Gavrilova de la Montreal, turneu pe care l-a câştigat.

În grupa A au mai fost nominalizate Caroline Wozniacki - Auckland şi Agnieszka Radwanska - Doha şi Indian Wells.

În grupa B au mai fost nominalizate Agnieszka Radwanska - Birmingham şi New Haven, Kirsten Flipkens - Seul şi Angelique Kerber - Singapore.

Votul pentru câştigătoarele celor două grupe se va încheia duminică seară. Câştigătoarele celor două grupe vor intra în finală, iar fanii vor putea vota în perioada 21-28 noiembrie. Câştigătoarea titlului pentru lovitura anului va fi anunţată de WTA în 29 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.