Simona Halep, locul doi mondial, a postat un mesaj pe Instagram, în care subliniază că este recunoscătoare pentru experienţa de la Openul Australiei, deşi nu a obţinut trofeul dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rămas bun, Melbourne! A fost un turneu minunat, întotdeauna este un moment special să joci o finală de Grand Slam. Nu este trofeul pe care l-am dorit, dar sunt cu adevărat recunoscătoare pentru această experienţă. Îţi mulţumesc D (n.r. - Darren Cahill) că ai fost alături de mine în această călătorie frumoasă. Este a doua noastră finală de Grand Slam, să sperăm că voi întâlni din nou această oportunitate şi a treia oară să fie momentul nostru", a fost mesajul postat de Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

 

 

Bye Melbourne. It s been a great tournament, it s always a special moment to play a grand slam final. Not the trophy i wanted but i m really thankful of this experience. Thank you D for being by my side in this beautiful journey. It s our second GS final together, let s hope that i ll face again this opportunity and the 3 rd time will be ours! #bestfans#thankstoeveryone#nevergiveup#keepworking#believe#enjoy

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi a coborât, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă fiind noul lider WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.