Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat că ar fi încântată să se impună şi în acest an la Madrid Open, turneu la care consideră că va avea responsabilitatea de a arăta cel mai bun tenis al ei. Halep a menţionat că ar prefera să câştige un turneu de Grand Slam decât să fie numărul 1 mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prefer să câştig un Grand Slam decât să fiu numărul 1. Ambele sunt ceva special, important şi nu ştiu dacă le voi reuşi vreodată, dar muncesc foarte mult pentru a mă apropia de acestea", a spus Halep într-un interviu pentru EFE, potrivit La Vanguardia.

Simona Halep a precizat că turneul de la Madrid nu va fi uşor, participantele fiind cele mai bune din lume. "M-ar încânta să câştig din nou turneul de la Madrid, deşi ştiu că nu va fi uşor. Suntem aici cele mai bune din lume, fiecare meci va fi greu, astfel că mă gândesc deocamdată doar la primul tur. M-am simţit extraordinar aici. Am jucat foarte bine în anii trecuţi, aş spune chiar că am jucat cel mai bun tenis din carieră aici, la acest turneu. La Madrid mă simt ca acasă. Fiecare turneu este important. În această săptămână voi avea responsabilitatea de a da tot ce pot, de a arăta cel mai bun tenis al meu, de a munci mult şi a câştiga meciuri. Nu am jucat multe turnee în ultima perioadă, şi nici nu am obţinut rezultate mari, însă simt că sunt pregătită să reuşesc la Madrid", a adăugat sportiva.

Halep, locul 4 WTA, deţinătoarea trofeului, va evolua în compania sportivei cehe Kristina Pliskova, locul 58 mondial, în primul tur la Madrid Open, competiţie organizată de Ion Ţiriac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.