Jucătoarea Simona Halep, locul 6 WTA, a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber, locul 3 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, astfel că scorul întâlnirii dintre România şi Germania de la Cluj-Napoca a devenit 2-1 pentru jucătoarele oaspete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep şi Kerber s-au "bombardat" de la prima minge a meciului. Câştigătoarea de la Australin Open a fost mai precisă, mai lucidă, a dechis unghiurile terenului mai bine şi nu i-a dat nicio şansă româncei. Halep, accidentată la glezna stângă în partida a de sâmbătă, cu Andrea Petkovic, s-a mişcat cu dificultate şi nu a putut ţine pasul cu rivala ei.

În primul set, Kerber a reuşit break-ul la 2-1 pentru ea, Halep a obţinut rebreak-ul, dar şi-a pierdut imediat serviciul. De la 4-2, Kerber nu a mai cedat şi a câştigat setul cu 6-2, după 37 de minute.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Halep a început setul al doilea cu un break, dar din nou nu a putut se desprindă. Kerber a egalat şi a câştigat din nou pe serviul româncei la 3-2 şi la 5-2. Astfel, meciul s-a încheiat cu 6-2, 6-2, într-o oră şi şapte minute.

Aceasta a fost prima victorie a lui Kerber în faţa jucătoarei române din patru meciuri.

Urmează al doilea meci al zilei de duminică, în care ar putea să se întâlnească Irina Begu şi Andrea Petkovic, însă se mai pot face schimbări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.