Simona Halep a urcat 29 de locuri, până pe poziţia a şasea, în clasamentul pentru finala sezonului, Turneul Campioanelor, la care participă cele mai bune opt jucătoare în anul în curs, după ce a câştigat, sâmbătă, Madrid Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această ierarhie este condusă de câştigătoarea de la Australian Open, germana Angelique Kerber, cu 3.426 de puncte, urmată de Victoria Azarenka din Belarus, cu 3.050 de puncte, poloneza Agnieszka Radwanska, cu 2.115 puncte, americanca Serena Williams, cu 2.070 de puncte, spaniola Carla Suarez Navarro, cu 1.747 de puncte şi de Halep, cu 1.628 de puncte.

Adversara Simonei Halep din finala de la Madrid, Dominika Cibulkova, a urcat şi ea, 17 poziţii, până pe 7, cu 1.457 de puncte, în timp ce rusoaica Svetlana Kuzneţova încheie Top 8, cu 1.411 puncte.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a câştigat, sâmbătă, Madrid Open, al 12-lea trofeu din carieră şi al doilea de categorie Premier Mandatory, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva slovacă Dominika Cibulkova, locul 38 WTA, în finala competiţiei organizate de Ion Ţiriac.

În urma acestui rezultat, sportiva română a urcat şi în clasamentul general, de pe locul 7 pe locul 5. Ea joacă în această săptămână la turneul Premier 5 de la Roma, transmis de Dolce Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.