Simona Halep, locul I WTA, va evolua cu japoneza Kurumi Nara, locul 101 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi de vineri

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătoarea de la Roland Garros s-a mai întâlnit o dată cu sportiva japoneză, în 2014, în turul al II-lea al turneului de la Indian Wells, când s-a impus cu 6-2, 6-2.

În turul secund, dacă se va califica, Halep va evolua cu învingătoarea din meciul dintre chinezoaicele Saisai Zheng, locul 125 WTA, şi Qiang Wang, locul 69 WTA.

Prima favorită pe care o poate întâlni Simona Halep la Wimbledon este rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 4, în turul al treilea.

Halep este pe aceeaşi parte a tabloului cu deţinătoarea trofeului, spaniola Gabrine Muguruza, locul 3 WTA, pe care o poate întâlni în semifinale, cu sportiva cehă Petra Kvitova, locul 8 WTA, câştigătoare în 2011 şi 2014, pe care o poate întâlni în sferturi, cu britanica Johanna Konta, locul 22 WTA, şi cu belgianca Elise Mertens, locul 15 WTA. Cu una dintre acestea din urmă, Halep s-ar putea întâlni în optimi.

De asemenea, pe partea de tabloul a româncei mai sunt germana Angelique Kerber, locul 11 WTA (semifinale), letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA (sferturi), şi rusoaica Maria Şarapova, locul 24 WTA (sferturi).

Americanca Serena Williams, cap de serie numărul 25, este pe partea de tablou a favoritei numărul 2, daneza Caroline Wozniacki.

Mihaela Buzărnescu, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 29, va evolua în turul I cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 45 WTA.

Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, va evolua cu Katie Swan din Marea Britanie, locul 207 WTA (wild card), Sorana Cîrstea, locul 47 WTA, cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 19 WTA, iar Monica Niculescu, locul 59 WTA, cu japoneza Naomi Osaka, locul 18 WTA.

Ana Bogdan, locul 63 WTA, va da piept cu spaniola Lara Arruabarrena, locul 77 WTA, Alexandra Dulgheru, locul 126 WTA, cu Kristyna Pliskova din Cehia, locul 78 WTA, iar Elena-Gabriela Ruse, locul 197 WTA, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 31 WTA.

Turneul de la Wimbledon începe luni, cu meciurile de pe jumătatea inferioară a tabloului, astfel că Simona Halep va evolua marţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.