Jucătoarea braziliană de tenis Beatriz Haddad Maia, locul 96 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi cinci minute, pe Laura Robson (Marea Britanie), poziţia 188 în ierarhia mondială, în primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În turul doi, Haddad Maia o va întâlni pe învingătoarea dintre Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, şi Marina Erakovic (Noua Zeelandă), jucătoare venită din caificări şi poziţia 129 în clasamentul mondial, meci care va avea loc astăzi, în jurul orei 15.30. Halep şi Haddad Mai, în vârstă de 21 de ani, nu s-am mai întâlnit până în prezent.

Simona Halep a mai jucat cu Erakovic în 2015, în turul I al US Open, când jucătoarea de origine croată a abandonat când românca avea 6-2, 3-0 pe tabelă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.