Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, sâmbătă, la tragerea la sorţi a tabloului turneului BRD Bucharest Open, că nu a luat încă nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Decizia mea nu este încă luată. Nu vreau să comentez mai mult, deoarece nu ştiu încă ce voi face. Atunci când voi şti sută la sută voi anunţa. Nu poţi să vă dau o dată anume când mă voi decide. Da, mă tem de virusul Zika. Îmi doresc să am o familie, îmi doresc copii sănătoşi, de aceea mă voi gândi foarte serios", a spus Halep.

Fostul preşedinte al COSR, Ion Ţiriac, a declarat, sâmbătă, că jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Simona Halep a afirmat că gimnasta Cătălina Ponor merită să fie portdrapelul României la JO: "Nu a fost foarte mare problemă cu portdrapelul. O felicit pe Cătălina Ponoir, cred că este o mare onoare să porţi drapelul la Olimpiadă. E o campioană, merită acest lucru. Nu cunosc să fie vreo lege că trebuie să fii medaliat ca să poţi fi portdrapel", a precizat Halep.

Gimnasta Cătălina Ponor a fost aleasă de Comitetul Executiv al COSR portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor avea loc între 5 şi 21 august. În vârstă de 28 de ani, Ponor este triplă campioană olimpică (echipe, bârnă, sol) la Atena, în 2004, şi medaliată cu argint (sol) şi cu bronz (echipa) la Londra, în 2012.

Cinci sportivi au fost nominalizaţi de către COSR pentru a fi portdrapel, iar între aceştia s-au numărat şi jucătoarea de tenis Simona Halep şi handbalista Cristina Neagu.

După tragerea la sorţi a tabloului turneului BRD Bucharest Open, Halep a declarat că vrea să câştige trofeul. "Nu am apucat să joc contra ei niciodată (n.r. - Barbora Krejcikova). Eu iau în serios fiecare meci şi cred că va fi dificil primul meci aici. Mă bucur că am revenit la acest turneu şi că sunt aptă să joc şi sper să câştig", a spus Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul unu şi locul 5 WTA, o va întâlni pe Barbora Krejcikova (Cehia), poziţia 188 în ierarhia mondială, în primul tur la BRD Bucharest Open, s-a stabilit, sâmbătă, la tragerea la sorţi. Halep (24 de ani) şi Krejcikova (20 de ani) nu s-au mai întâlnit până acum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.