Simona Halep a stat la dineul oficial alături de preşedintele unui dintre cele mai bogate cluburi de fotbal din lume, Paris Saint-Germain, Nasser Al Khelaifi, care îndeplineşte totodată funcţia de preşedinte al federaţiei de tenis din Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost întotdeauna o plăcere să vă spun în fiecare an bun venit la această minunată cină", le-a spus Al Khelaifi jucătoarelor participante la Qatar Open.

Cunoscut mai mult pentru funcţia de preşedinte al clubului PSG,  Nasser Al Khelaifi a avut în tinereţe o carieră de tenismen profesionist. El a făcut parte din echipa de Cupa Davis a Qatarului, iar acum este preşedinte al forului de tenis din această ţară, care reuneşte şi sporturile squash şi badminton.

Conducătorul clubului de fotbal Paris Saint-Germain, Nasser al-Khelaifi, a fost reales, în noiembrie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Asiatice de Tenis.

Nasser al-Khelaifi este în funcţia de preşedinte al ATF din 2015. Preşedinte al PSG din 2011, el mai ocupă funcţia de conducător executiv al BeIN Sports.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, miercuri, primul meci disputat după finala de la Australian Open, cu scorul de 6-3, 6-0, cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 36 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de Doha.

În optimi, Halep va evolua cu sportiva letonă Anastasija Sevastova, locul 15 WTA şi cap de serie numrăul 13, care a trecut, tot miercuri, cu socrul de 6-4, 6-1, de japoneza Naomi Osaka, locul 51 WTA, venită din calificări.

Simona Halep a câştigat în 2014 turneul de la Doha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.