Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, sâmbătă, într-un interviu acordat Barbarei Schett la Eurosport, că rezultatele bune din ultima vreme vin ca urmare a faptului că şi-a schimbat atitudinea şi nu mai este atât de negativistă. Halep a menţionat că a ştiut că în meciul cu Daria Kasatkina îi va fi greu pe final, dar e fericită pentru victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericită că am câştigat, ştiam că e o jucătoare bună. Am început bine, ştiam că va reveni, că va fi greu pe final. Am simţit că mi-am pierdut puţin energia, dar ştiam că am o şansă să revin. Trebuie să câştigi punctele în faţa ei, este o luptătoare, nu-ţi oferă multe cadouri. Sunt fericită de felul cum a decurs jocul. Am fost puţin îngrijorată după Roma, nu m-am antrenat patru zile, dar mental m-am recuperat bine, nu mai simt durerea, doar azi când am lovit cu reverul am simţit ceva. Cu Darren vorbim des după meci, vorbim mult, el a vorbit mai mult azi şi mi-a zis că am jucat bine", a declarat Halep.

Întrebată despre atitudinea de la turneul de la Miami, de la finalul lunii martie, în timpul dialogului de pe teren cu antrenorul Darren Cahil, Halep a răspuns: "De ce mă întrebi iar de asta? (n.r. - râzând). Credeam că e istorie. Mi-a fost ruşine de momentul acela, mi-am spus că trebuie să schimb ceva la capitolul atitudine şi cred că am reuşit, de aceea joc cel mai bun tenis acum. În momentul acesta sunt pozitivă, în trecut eram negativistă, acum văd partea plină a paharului. Sunt în a doua săptămână la Roland Garros şi zâmbesc".

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a treia oară în optimile de finală ale French Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-0, 7-5, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 26.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu spaniola Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 24 şi locul 23 WTA, care a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 43 de minute, pe Elena Vesnina (Rusia), favorită 14 şi poziţia 15 în ierarhia mondială, în turul trei la Roland Garros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.