Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, sâmbătă, de la ora 16.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este prima semifinală programată la Doha. După acest meci va avea loc a doua partidă din penultimul act, ce va fi stabilită după meciurile care se dispută vineri, în ultimele două sferturi.

Spaniola, fostă numărul 1 mondial şi câştigătoare la Roland Garros şi Wimbledon, conduce cu 3-1 în faţa Simonei Halep, ultima partidă fiind în finala turneului de la Cincinnati, de anul trecut, când s-a impus categoric, cu 6-1, 6-0. Singura victorie a Simonei Halep s-a produs în 2015, în optimi, la Stuttgart, pe zgură, scor 3-6, 6-1, 6-3, în penultima lor partidă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.