Simona Halep a anunţat, joi seară, în social media, că are nevoie de timp pentru a se reface după problema la coapsa stângă, astfel că va lipsi de la Miami şi Charleston, dar şi de la Billie Jean King Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În timp ce mă antrenam la Miami, ieri, am simţit o durere ascuţită la piciorul stâng. Aveam probleme la coapsă de la semifinala de la Indian Wells şi speram că voi fi mai bine, dar am făcut un RMN seara trecută şi din nefericire a arătat că am o ruptură. Corpul meu are nevoie de timp pentru vindecare. Drept urmare, voi lipsi din competiţii trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia superdificilă de a mă retrage de la Miami, Charleston şi din Fed Cup. Este o veste foarte dezamăgitoare de împărtăşit, însă sunt încrezătoare după startul bun de an şi sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură. Vă mulţumesc pentru susţinerea continuă în momentele bune şi mai puţin bune”, a notat Halep pe Facebook.

Simona Halep urma să joace pentru România în întâlnirea cy Polonia din calificările Billie Jean King Cup 2022. Confruntarea este programată în 15 şi 16 aprilie, la Radom.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.