Simona Halep a declarat, miercuri, la Constanţa, că este şocată de suspendarea sa pe patru ani, o mare nedreptate, şi că este convinsă că îşi va dovedi nevinovăţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere”, a spus Halep.

Ea a menţionat că este foarte dezamăgită şi şocată de faptul că “se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, nimic concret”. “Toate analizele mele de sânge au fost negative şi nu s-a găsit absolut niciodată substanţe interzie. La urină, doar pe data de 29, când a ieşit o cantitate infimă de Roxadustat şi aceasta a fost totul. Acum, trebuie să ajung la TAS, o să apel la această decizie fără sens, din punctul meu de vedere. Sper că într-o zi o să iasă adevărul la iveală. Voi lupta până la capăt ca să arăt acest lucru”, a adăugat sportiva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.