Jucătoarea de tenis Simona Halep a învins-o, joi, la Madrid, cu scorul de 10-2, pe britanica Johanna Konta în sferturile de finală ale turneului Tie Break Tens, prima ediţie feminină a competiţiei de tenis fără ghemuri şi fără seturi, şi va juca în semifinale cu Monica Puig (Puerto Rico).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puig, campioană olimpică la Rio de Janeiro, a trecut, cu scorul de 10-6, de Maria Şarapova (Rusia).

În cealaltă semifinală feminină se vor întâlni Svetlana Kuzneţova (Rusia) şi Agnieszka Radwanska (Polonia). Kuzneţova a învins-o, cu scorul de 12-10, de Madison Keys (SUA), iar Radwanska a trecut, cu scorul de 10-5, de Garbine Muguruza.

Tie Break Tens este un scurt turneu, în care meciurile se dispută până când un jucător face zece puncte, cu o margine de două. Premiile ediţiei din acest an sunt de câte 200.000 de dolari pentru câştigători, iar suma de 100.000 de dolari va fi donată în scopuri caritabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.