Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan a fost depus, vineri, la ora 9.45, la Tribuna Oficială a Arenei Naţionale, în prezenţa familiei şi a unor foşti colegi de la Steaua şi echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste sicriul lui Daniel Prodan au fost aşezate două tricouri de joc, unul de la echipa naţională, cu numărul 3, şi altul al formaţiei Steaua, cu numărul 6. La catafalc a fost montat un panou cu imagini reprezentându-l pe fostul jucător în diferite ipostaze.

FOTO: News.ro
FOTO: News.ro

La Arena Naţională au fost prezenţi foştii internaţionali Marius Lăcătuş, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Doboş, Bogdan Stelea, Basarab Panduru şi Dumitru Moraru.

FOTO: Inquam Photos / George Călin
FOTO: Inquam Photos / George Călin

Din partea FC Steaua au fost prezenţi directorul sportiv Mihai Stoica şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală, care a depus o coroană pe care era agăţat un tricou al Stelei cu numărul 6 din perioada în care Prodan evolua la gruparea "roş-albastră".

Dintre foştii colegi ai lui Prodan, la Arena Naţională au mai fost prezenţi Ion Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Viorel Moldovan, dar şi directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru şi fostul preşedinte al FC Steaua, Viorel Păunescu.

Cei care au venit să-şi ia un ultim rămas bun de la Prodan au aşezat candele roşii la intrarea în Tribuna Oficială a Arenei Naţionale.

Fostul preşedinte al FC Steaua, Viorel Păunescu, a declarat că Daniel Prodan era foarte afectat de conflictul pe care îl avea cu actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal, declanşat după ce a fost eliberat din funcţia de director sportiv al FRF.

"E o mare tragedie, un moment foarte greu pentru toată lumea. Didi Prodan era un om de excepţie. Eu am avut şansa de a fi lângă el de când a venit la Steaua şi la echipa naţională pentru prima dată. Un om cu un caracter deosebit, spontan, vesel toată viaţa, foarte puternic. Am ţinut legătura cu el, nu a avut niciodată probleme de sănătate, mai alerga prin parc, nu a avut niciun semn până în ziua aia. Am înţeles de la soţia lui că din familie era ceva cu inima, că şi mama lui a terminat cu viaţa la 62 de ani, tot în urma unui stop cardiac. Băieţii care au fost în jurul lui spun că a contat foarte mult şi conflictul pe care l-a avut cu cei de la federaţie, că el tot timpul discuta. A fost fratele lui la el şi trei zile au discutat numai despre necazul ăsta, că nu mai are activitate la fotbal. Cert este că un om foarte bun, pe care te puteai baza a dispărut prematur şi e mare păcat", a spus Păunescu.

Sicriul va rămâne la Arena Naţională până la ora 18.00, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 14.00, la cimitirul Sfântul Nicolae din Pipera.

Daniel Prodan, în vârstă de 44 de ani, a decedat miercuri, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infract.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.