La fel ca Polonia, şi Suedia refuză să joace împotriva Rusiei la baraj pentru Cupa Mondială de fotbal, ca urmare a invadării Ucrainei de către ruşi, relatează L;Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia suedeză a anunţar că naţionala nu va juca un eventual meci eliminatoriu cu Rusia, indiferent de locul unde s-ar disputa confruntarea.

În urmă cu câteva ore, şi federaţia poloneză anunţa că nu intenţionează să joace meciul de baraj contra Rusiei.

Federaţiile celor trei ţări susceptibile de a merge în Rusia la sfârşitul lunii martie în timpul play-off-urilor Cupei Mondiale, Polonia, Suedia şi Cehia, au solicitat în comun, într-un comunicat de presă publicat joi, relocarea acestor întâlniri. Până acum, FIFA nu a luat încă nici cea mai mică măsură împotriva Rusiei, mulţumindu-se joi să spună că este "preocupată" de o situaţie "tragică şi îngrijorătoare", potrivit preşedintelui său Gianni Infantino.

Rusia, Polonia, Suedia şi Cehia luptă pentru un loc la Cupa Mondială din Qatar, fiind repartizate în calea C a play-off-ului. Semifinalele calificărilor vor fi Rusia – Polonia şi Suedia – Cehia, la 24 martie, iar gazda finalei va fi în mod normal câştigătoarea semifinalei Rusia – Polonia, la 29 martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.