Austriacul Dominic Thiem, locul 50 ATP, dar fost numărul 3 ATP, a fost eliminat, marţi, în turul I al turneului challenger de la Marbella, primul joc pe care l-a disputat după o lungă perioadă de timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalul favorit, beneficiar al unui wild card, a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-4, de argentinianul Pedro Cachin, locul 228 ATP, după un meci de o oră şi 21 de minute.

Accidentat la încheietura mâinii drepte, Dominic Thiem nu a mai jucat din 23 iunie 2021, când a abandonat partida cu Adrian Mannarino, în turul doi de la Mallorca.

Tot marţi şi tot la Marbella, Stan Wawrinka, locul 232 WTA, dar de asemenea fost numărul 3 mondial, a revenit pe teren după o pauză de mai mult de un an.

Elveţianul a fost învins, marţi, în prima manşă, cu scorul de 6-2, 6-4, de suedezul Elias Ymer, locul 131 ATP, într-o oră şi 33 de minute.

Wawrinka, care a împlinit, luni, 37 de ani, s-a accidentat la piciorul stâng la începutul anului 2021 şi a fost operat de două ori. Problemele lui la picior sunt însă mai vechi, din 2019. 

El nu a mai jucat niciun meci de la eliminarea sa rapidă la Qatar Open, la începutul lunii martie a anului trecut. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.