Daneza Caroline Wozniacki, locul 1 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-0, pe germana Carina Whitthoeft, locul 52 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al Qatar Open

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wozniacki s-a impus în 57 de minute şi va da piept în optimi cu Monica Niculescu, locul 92 WTA, sau cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 14, jucătoare care se întâlnesc la ora transmiterii acestei ştiri.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat primul meci disputat după finala pierdută în faţa lui Wozniacki la Australian Open. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, în meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 36 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de Doha.

În optimi, Halep va evolua cu sportiva letonă Anastasija Sevastova, locul 15 WTA şi cap de serie numrăul 13, care a trecut, tot miercuri, cu socrul de 6-4, 6-1, de japoneza Naomi Osaka, locul 51 WTA, venită din calificări.

Wozniacki şi Halep se luptă pentru primul loc WTA şi la acest turneu. În clasamentul "live", daneza are un avantaj de numai 45 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.