Conducerea clubului italian din Serie B Novara, la care s-a transferat de curând atacantul George Puşcaş, l-a demis pe antrenorul Eugenio Corini, informează tuttosport.com. Tehnicanul a fost dat afară după ce Novara a pierdut pe teren propriu în faţa ultimei clasate, Ascoli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia la care evoluează Vasile Mogoş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Novara, într-un meci din etapa a XXIV-a a ligii secunde din Italia, în care golul gazdelor a fost înscris de George Puşcaş. Atacantul român, internaţional de tineret, a debutat în această întâlnire la Novara, echipă la care a fost împrumutat la finalul lunii ianuarie.

Potrivit sursei citate, favoriţi să-i ia locul lui Corini sunt Domenico Di Carlo, 53 de ani, fost antrenor la Parma, Chievo şi Sampdoria, între alte echipe, şi Paolo Tramezzani, 47 de ani, fost tehnician la Lugano şi FC Sion.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

După 24 de etape, Novara ocupă locul 16, cu 27 de puncte, la trei puncte de primul loc retrogradabil, 20, ocupat de Pro Vercelli.

Florin Andone a rămas şi el fără antrenor duminică, după ce Cristobal Parralo a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Deportivo la Coruna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.