Simona Halep, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Maria Şarapova, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Kiki Bertens şi Eugenie Bouchard le-au oferit câteva sfaturi tinerelor sportive cu privire la atitudinea pe care ar trebui să o aibă în conferinţele de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarele au dat sfaturi utile, dar şi unele amuzante, toate condimentate cu exemple pline de umor.

“În primul rând, stai dreaptă şi fii atentă la încăpere. Întotdeauna să îi dai telefonul agentului tău ca să nu îţi poţi face selfie-uri în timpul conferinţei de presă. Nu adormi. Să nu îţi fie teamă să îţi spui părerea. Vrem să ştim ce simţi. Tu dirijezi totul. Redirecţionează conversaţia. Asigură-te că eşti văzută de camere. Ţine mâinile departe de faţă şi nu te ascunde sub şapcă. Dacă nu eşti de acord cu o întrebare sau nu ai un răspuns, este în regulă să o spui. Este ok să îţi arăţi emoţiile, dar nu te enerva”, sunt recomandările jucătoarelor de top pentru tinerele sportive.

Simona Halep le-a sfătuit pe jucătoare să arate personalitate în conferinţele de presă. “Adaugă culoare poveştilor tale”.

Românca a apărut şi în exemplificarea altor sfaturi. “Mă adormiţi”, a reacţionat ea cu umor după sfatul: “Nu adormi”.  

În plus, Halep a întrebat pe final: “Putem să dăm şi noi mass-media unele sfaturi?”. “Învăţaţi lucruri despre noi înainte să intraţi în sală”, au cerut presei jucătoarele de top.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.