Antrenorul echipei Manchester City, Josep Guardiola, pare foarte stresat în ultima perioadă din cauza evoluţiilor mai puţin reuşite ale "cetăţenilor". El a afirmat că se găndeşte la retragere şi a fost iritat la interviul acordat BBC după meciul de luni, cu Burnley. Fostul mare tensimen Boris Becker îi recomandă tehnicianului o bere englezească pentru calmare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Hai #PepGuardiola! Eşti stresat în ultima vreme, iar lucrurile nu merg cum vrei, dar noi te iubim! Bea o bere englezească şi relaxează-te", a scris Becker pe Twitter.

 

Josep Guardiola, a fost sarcastic la "flash" interviul acordat BBC după meciul cu Burnley, câştigat, luni, cu 2-1. El a fost nemulţumit de eliminarea lui Fernandinho şi de faptul că Burnley a marcat după un presupus fault la portar. "Trebuie să înţeleg regulile, aici, în Anglia", a spus Guardiola.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.