Mijlocaşul spaniol Pedro Chirivella (25 de ani) a anunţat vineri, pe reţelele de socializare, că îşi va întrerupe activitatea până la finalul acestui sezon, din cauza unei pubalgii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am nevoie de timp pentru a reveni din punct de vedere fizic. Nu mi-am făcut niciodată timp să tratez problema pentru că am vrut să ajut echipa, dar sunt o persoană cinstită şi acum trebuie să mă retrag pentru a putea reveni mai puternic”, a declarat Pedro Chirivella, care va urma anumite tratamente în această pauză.

„A dus-o prea mult timp pe picioare, l-am ajutat cum am putut pentru ca el să poată juca în cele mai bune condiţii, dar la ultimul meci durerile au fost prea mari. El a fost cel care a decis, noi doar am înţeles că este mai bine aşa”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă antrenorul echipei FC Nantes, Antoine Kombouaré.

FC Nantes se află pe locul 14 în Ligue 1, cu 31 de puncte, la doar cinci puncte distanţă de prima poziţie retrogradabilă, locul 17.

Pedro Chirivella a evoluat în acest sezon 24 de meciuri, din care în 23 a fost titular. Ultima partidă în care a evoluat a fost la 2 aprilie, pe teren propriu, cu Stade de Reims, meci în care a fost schimbat la pauză.

Chirivella a fost rezervă neutilizată la 5 aprilie, în meciul din Cupa Franţei, cu Lyon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.