Sezonul de competiţii de yachting din România dedicat companiilor se deschide în acest weekend, cu Corporate Regatta. Organizată în perioada 21-23 iunie, la Limanu, Mangalia, Corporate Regatta va întâlni la startul celor două zile de curse 18 ambarcaţiuni cu echipaje formate din membrii companiilor din domenii precum imobiliare şi construcţii, IT, retail, automobile, FMCG, energie, juridic şi multe altele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizată de către instructorii şcolii SetSail cu o vastă experienţă în navigaţie, SetSail Corporate Regatta este prima competiţie organizată în România în cadrul căreia angajaţii şi partenerii de business îşi pot dezvolta spiritul de echipă şi cel de învingători

„Ne bucurăm că reprezentanţii multor companii din diferite domenii de activitate au acceptat provocarea noastră şi astfel vom întâmpina la startul primei ediţii a regatei SetSail Corporate 12 ambarcaţiuni ale căror membrii vor experimenta activităţi inedite alături de instructorii şcolii. Considerăm această activitate potrivită pentru a reuni angajaţii şi partenerii unei companii într-un mediu provocator şi în acelaşi timp recreativ.”, a declarat Valentin Oeru, Managing Partner Setsail.

Vineri, 21 iunie, membrii companiilor vor participa la cursul de navigaţie, iar sâmbătă, 22 iunie, se dă startul competiţiei aproape de portul Mangalia, începând cu ora 11:55. Duminică, 23 iunie, cursele reiau startul la ora 10:55. Premierea este programată la ora 17:00, duminică, 23 iunie.

„Şi în acest an ne-am dorit organizarea unei activităţi antrenante alături de colegi şi parteneri care să ne ofere un mediu dinamic şi distractiv cu focus pe spiritul de echipă. Echipa noastră intră cu entuziasm pentru a doua oară în cursa Corporate Regatta şi suntem pregătiţi pentru a manevra cu succes ambarcatiunea care ne va antrena pentru a fi numărul 1.”, a declarat Lucian Baltaru – CEO DELIVERY SOLUTIONS SA (SAMEDAY COURIER) .

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.