Echipa italiană Parma a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea Cremonese, în etapa a 8-a din Serie B. Dennis Man a marcat golul victoriei, iar Parma este pe primul loc al clasamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost un meci cu goluri multe la Cremona: trei acordate şi alte două anulate. Cu Dennis Man titular, Parma a început cu un gol în minutul 4 – prin Sohm, gol pe care VAR nu l-a validat. A urmat golul anulat lui Cremonese, în minutul 27, pentru un ofsaid.

Scorul a fost deschis în repriza secundă, de oaspeţi, prin Hernani, în minutul 54. Cremonese a egalat în minutul 64, când a marcat Castagnetti, iar replica Parmei a venit prin golul lui Dennis Man, din minutul 66, când românul a fost bine servit de Sohm.

Dennis Man a jucat titular la Parma şi a fost înlocuit în minutul 72. Valentin Mihăilă a fost trimis în joc din minutul 78 şi a încasat un cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.