Echipa italiană Parma a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, scor 2-3, de către echipa Venezia, dar rămâne în fruntea clasamentului din Serie B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Venezia a deschis scorul în minutul 46, iar Parma a egalat din penalti, prin Benedyczak, în minutul 54. Gazdele au refăcut însă avantajul de un gol în minutul 63, după reuşita lui Tessmann, şi au condus cu 3-1 din minutul 78, când a înscris Ellertsson. Pentru Parma a marcat Antonio Mirko Colak, în minutul 90+3, dar victoria a revenit gazdelor, scor 3-2. Românul Dennis Man a fost titular şi a ieşit de pe teren în minutul 59, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă, care a participat la faza celui de-al doilea gol al oaspeţilor.

Parma are 20 de puncte şi conduce în Serie B, în timp ce Venezia, cu 18 puncte, se află pe locul al treilea.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 9-a din Serie B:

Cosenza – Lecco 3-0; Modena – Palermo 0-2; Reggiana – Bari 1-1; Sudtirol – Catanzaro 0-1; Ascoli – Sampdoria 1-1; Cittadella – Ternana 2-2; Venezia – Parma 3-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.