Echipa italiană Torino a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia Udinese, în etapa a 29-a din Serie A. Într-un alt meci, Monza a dispus de Cagliari, acasă, cu scorul de 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Torino a marcat primul gol la Udine încă din minutul 10, prin Duvan Zapata. Oaspeţii au înscris repede şi în parta secundă, când Nikola Vlasic l-a învins pe portarul Okoye în minutul 53. Torino a mai avut ocazii de gol, dar nu a mai concretizat şi s-a impus cu 2-0. La oaspeţi, portarul român Mihai Popa a fost rezervă.

Torino ocupă poziţia a 10-a, având 41 de puncte, în timp ce Udinese e pe 13, cu 27 de puncte.

La Monza, gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 41, prin Daniel Maldini, dar Cagliari a ratat marile ocazii şi a avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 68. Monza s-a impus cu 1-0 şi este pe locul 9 în Serie A, cu 42 de puncte. Cagliari se află pe 15, cu 26 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.