Echipa Napoli a învins sâmbătă pe Spezia, scor 1-0, şi a devenit lider în Serie A. Milan şi Inter Milano au câştigat şi ele meciurile de sâmbătă şi se află pe locurile 2 şi 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Napoli a învins pe Spezia cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Raspadori, din minutul 89. Echipa lui Luciano Spalleti a trecut pe primul loc în clasament, cu 14 puncte din şase meciuri.

Inter Milano a dispus de Torino cu 1-0, Brozovic marcând în minutul 89 golul unei victorii care a urcat echipa sa pe locul 4, cu 12 puncte.

AC Milan s-a impus în deplasare, la Sampdoria Genoa. Milanezii au câştigat meciul cu scorul de 2-1. Pentru ”diavoli” au marcat Messias 6 şi Giroud 67, din penalti. Pentru Sampdoria a înscris Djuricic 57. Milan a urcat pe locul 2 în Serie A, cu 14 puncte, dar cu golaveraj mai slab decât Napoli.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.