Formaţia Cagliari, la care joacă Răzvan Marin, a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa lui Radu Drăguşin, Sampdoria Genova, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învingătorii au revenit de la 0-1. Sampdoria a deschis scorul prin Gabbiadini, în minutul 18. Pentru Cagliari au înscris Deiola ’55 şi Pavoletti ’71.

În minutul 90+1, de la gazde a fost eliminat Candreva.

Răzvan Marin a fost integralist la oaspeţi, iar la gazde Drăguşin a intrat pe teren în minutul 51.

Tot în Serie A, Lazio Roma, cu Ştefan Radu rezervă, a remizat acasă cu Empoli, scor 3-3. Oaspeţii au condus cu 2-0. Empoli a marcat prin Bajrami ‘6 (penalti), Zurkowski ‘8 şi Di Francesco ’75. Pentru Lazio au înscris Immobile  ’14 şi Milinkovic-Savic ’66, ‘90+3.

De asemenea, Hellas Verona a învins în deplasare Spezia, scor 2-1. Au marcat Caprari ’59, ’70 pentru Verona şi Erlic ’85 pentru Spezia. De la Spezia a fost eliminat Agudelo, în minutul 88.

Partidele Sassuolo – Genoa, AC Milan – AS Roma şi Juventus – Napoli au loc de asemenea joi.

Alte patru meciuri care erau programate joi nu se dispută, din cauza covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.