Formaţia Lazio Roma, la care joacă Ştefan Radu şi care este adversară a CFR Cluj în Liga Europa, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa AC Milan, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Immobile ’25 şi Correa ’83. Pentru Milan a înscris Bastos de la Lazio, în minutul 28, în propria poartă.

Lazio Roma a evoluat în următoarea formulă: Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic (Parolo ’60), Leiva, Luis Alberto, Lulic – Immobile (Caicedo ’60, Cataldi ’82), Correa.

Ştefan Radu a primit un cartonaş galben în minutul 64.

Tot duminică, Fiorentina a remizat cu Parma, scor 1-1, golurile fiind marcate de Castrovili ’67 şi Gervinho ’40.

Partida Spal – Sampdoria este programată luni.

Lazio Roma joacă în aceeaşi grupă cu CFR Cluj în Liga Europa. Cele două echipe s-au întâlnit în 19 septembrie, la Cluj-Napoca, meci în care s-au impus gazdele, scor 2-1. Meciul retur va avea loc în data de 28 noiembrie, la Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.