Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Udinese, într-un meci din etapa a 31-a a campionatului italian. Golul victoriei a fost marcat în prelungiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Udine gazdele au deschis scorul în minutul 40, prin Lazar Samardzic. Elevii lui Simone Inzaghi au marcat în minutul 48, prin brazilianul Carlos Augusto, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. Cinci minute mai târziu, oaspeţii au primit un penalti pentru intervenţia portarului Maduka Okoye în careu, la Marcus Thuram, iar Hakan Calhanoglu a transformat, în minutul 55. Inter s-a impus totuşi cu 2-1 după ce a marcat golul victoriei în minutul 90+5. Lautaro Martinez a şutat fără preluare, de la marginea careului, balonul a lovit bara şi a deviat în teren, iar Frattesi a înscris.

S-a încheiat 2-1 pentru Inter Milano, care are 82 de puncte, conducând în clasament cu 14 puncte peste AC Milan, ocupanta locului secund.

Udinese se află pe poziţia a 15-a, cu 28 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.